Kleding

Snijwerende combat shirt Woodland

De snijbestendige tactical UBAC Combat shirts Woodland werden speciaal ontwikkeld als defensie kleding om zich te beschermen tegen mesaanvallen, scherpe voorwerpen en rondvliegende scherven. Voor de bescherming van de armen, schouders en hals die buiten de bescherming vallen van de plate carrier of kogelvrij vest. Gezien meeste verwondingen vallen door granaatscherven biedt de extra snijwerende en scherfwerende voering een extra bescherming aan de armen. 

De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in Woodland kleur met een frisse snijwerende Spec-Cool voering aan de armen, schouders en nek een frisse Coolmesh op de borst en rug, ideaal om te dragen onder een Woodland tactische kogelwerende vest. Verder heeft deze Combat shirt twee armzakken met ristsluiting, patchveld op beide bovenarmen, een penhouder en elleboogzakken voor elleboogbescherming. Velcro sluitingen aan de pols en nek en een rits op de borst.

Snijwerende combat shirt Coyote

De snijbestendige tactical UBAC Combat shirts coyote werden speciaal ontwikkeld als defensie kleding om zich te beschermen tegen mesaanvallen, scherpe voorwerpen en rondvliegende scherven. Voor de bescherming van de armen, schouders en hals die buiten de bescherming vallen van de plate carrier of kogelvrij vest. Gezien meeste verwondingen vallen door granaatscherven biedt de extra snijwerende en scherfwerende voering een extra bescherming aan de armen.  

De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in Coyote kleur met een frisse snijwerende Spec-Cool voering aan de armen, schouders en nek een frisse Coolmesh op de borst en rug, ideaal om te dragen onder een coyote tactische kogelwerende vest. Verder heeft deze Combat shirt twee armzakken met ristsluiting, patchveld op beide bovenarmen, een penhouder en elleboogzakken voor elleboogbescherming. Velcro sluitingen aan de pols en nek en een rits op de borst.

Vuurbestendige T-shirts

Vuurbestendige onderkleding wordt steeds populairder als militaire uitrusting. Niet allen kunnen ze bescherming bieden tegen granaatscherven maar ook tegen de hitten van een ontploffing. Dit is een voordeel bij brand of bij een terreuraanslag of als militaire kleding en beschermt tegen ernstige brandwonden.

Zwart dun brandvertragend onderhemd en snijbestendig ondergoed T-shirt met korte mouwen van VBR-Belgium. Ingredients: 100% DuPont™ Kevlar® aramide fibers. Zacht slijtvast, scheurwerend, hittebestendig onderhemd voor dames en heren. Wordt gebruikt als ondergoed bij motorsport, bobslee, fiets of skater sport, brandweer en persoonlijke bescherming, verdediging of militaire kleding.

Brandwerende en snijwerende gezichtsbescherming

Tegenwoordig wordt er veel aangezicht bedekking gedragen door militairen. Het is ook mogelijk om deze aangezicht en nek bescherming te maken een aramide weefsel die een betere bescherming biedt zoals, brandwerend, snijwerend en scherfwerend. 

Snijwerende, steekwerende en brandwerende zwarte col nekbescherming. Ingredients: 100% DuPont™ Kevlar® fibers. Gezichtsbescherming voor politie, security en bewakingsagenten, militairen tegen messen of glasscherven. Dubbele laag aramide dun genoeg om door te ademen. 

Veelzijdigheid, elasticiteit, dunne en lichtgewicht Mulricam sjaal. De multifunctionele sjaal is UPF+50 gecertificeerd (blokkeert 98% van de UV-stralen). Het biedt perfecte bescherming tegen schadelijke UV-straling.

Handschoenen 

Vrijwel iedere militair draagt tegenwoordig handschoenen. Verwondingen aan de handen kunnen ontstekingen en zelfs besmettingen veroorzaken. Naaldwerende handschoenen waarmee die nog dun genoeg zijn om wapens mee te bedienen, schiethandschoenen die soepel zijn maar toch nog bescherming bieden. 

Alpha politie handschoenen naaldwerende en snijwerende handschoen voor politieagenten, bewakingsagenten, security en militairen. Winterhandschoenen die bescherming bieden tegen injectienaalden op de handpalm dun om wapen me te kunnen bedienen en fouillering uit te voeren.

Bravo politie handschoenen naaldwerende en snijwerende handschoen voor politieagenten, bewakingsagenten, security en militairen. Zomerhandschoenen die bescherming bieden tegen injectienaalden op de handpalm dun om wapen me te kunnen bedienen en fouillering uit te voeren.

Deze fouilleer zoekhandschoenen zijn ook uitermate geschikt voor Douane, recherche, portiers, bewakingsagenten en militairen die kledij, tassen, kasten of auto's moeten doorzoeken waar messen of besmette injectiespuiten in aanwezig zijn.

Snijwerende zwart lederen handschoenen Level 5 voor politie, security en bewakingsagenten of militairen. Ingrediënten 50% zacht leder 50% Honeywell Spectra® fibers (Spec - polyethylene fiber). Hoge snijweerstand tegen een handgemeen met messen. 

Mechanix fastfit woodland zachte tactische handschoenen, beschermende schiethandschoenen om wapens te bedienen. Nylon lussen en verstevigingen op de duim en wijsvinger zorgen voor extra duurzaamheid. Robuuste palm van synthetisch leer en het elegant TrekDry®-materiaal houdt de handen koel en comfortabel.

Tactische Mechanix Wear® M-Pact multicam handschoen met stoot beschermende rubber, touchscreen vingertoppen en nylon lussen. Zachte wijsvinger voor het gebruikt van wapens. Handschoenen bedoeld voor leger en politie. Militaire combat handschoen met versterkte kneukels. Beschermt de rug van de hand en vingers stegen schokken, stoten en schaafwonden.